St Kilda

26 Januari er de Australia day her, o de firas med pompa o sto..Vi treffade po Tove o Johan som bodde po vorat hostel o henkade med de ner po stan. de drog me oss till en Bar som log precis vid en park der de skot fyverkerier. De va som nyor :)  Efter fyverkerierna so gick vi till en bar som hette cupcakes, log po taket po en skyskrapa vilken utsikt, de va magiskt..
25 Januari, vi va rett sega efter foregoende kvell, men vi begav oss ner po stan en svenga iaf for att inhandla aloe vera, Amandas mamma hade givit oss strenga oder om detta, do vi e brenskadade.. haha..  Vi hoppas de funkar !
Idag, forflyttade vi oss ner till St Kilda, ett omrode i Melbourn, mkt mysigt.. Hostlet e helt okey..  Blir kvar her over helgen sen for vi se vart vi forflyttar oss.
Har even besokt IKEA, haha, vi va som barn po julafton, leste alla skyltar me namn, de stor po SVENSKA. vi va stolta som kunde uttala allt. Dock ot vi nga svenska kottbullar, for bli de nesta gong. Ikvell blir de bar heng..

Nya bilder kommer inom kort.





Love
Fiia o Amanda

Kommentarer
Postat av: Pia Magnusson

Hej på Er Här är vinter och vi fryser så in i h.... Skönt att Ni har det bra. Vera är bra till allt Flickor smörj Er.Solen är riktigt farlig där. Va rädda om Er. Många kramar från Pia

2011-01-29 @ 22:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0