7 februari

Efter en jobbigt natt/morgon med tråkiga besked från Sverige, så åkte vi in till Melbourn för att bli på lite bättre humör och så jag kunde slingra tankarna på nått annat.
De va jätte skönt , vi åkte tillbaka till St Kilda och la oss i parken med lite pick nick. :)

Fia vet verkligen hur man får en till att må bättre och de tackar jag för :)

Nu ska vi ner och köpa lite vin och sätta oss på piren med pingviner och kolla på den underbara solnedgången.

Jag kommer sakna dig farmor !

Love
Amanda

pride festival

Vi har haft världens oväder, regnat så in i, jätte många vägar har vart avstängda och de har vart en halv meter vatten..

Igår, Lördag.. Så drog vi ihop lite löst folk från olika delar av Sverige, för att umgås snacka o dricka, blev en mkt lyckad kväll som slutade i Borås van, då de va otroligt blåsigt ute. Vin, skön musik o svenska människor e allt som behövs :)

Idag var första fina dagen på tre dagar och då var de dax för pridefestival, eller snarare pridetåg. Första gången vi båda upplever en pridefestival ganska häftigt faktiskt.
Med tanke på gårkvällen skulle vi ta de lite lugnt med film kväll och godis och chips.
Va hände där ?
Vi kommer hem och de har brunnit i våran lägenhet !! Shit kylskåpet funkar inte.. Men Fia hallå, tv:n då ?? Den funkar inte heller. Med tanke på detta blev de ingen film kväll.. SUCK!!

Men vi är glada ändå.

Love
Amanda o Fiia



Mitt i Cyklonen..

Vi har tyckte vi har haft de blåsigt hos oss, knappt kunnat ligga på stranden då de yrt massa sand till ställen där de absolut inte ska vara någon sand, men vi har nu förståt att Yasi va liiite värre, men inga dödsfall konstaterade, de evakuerade ju massa städer på grund av cyklonen. Vi befinner oss dock i Melbourn och har ej lidit jätte mkt.

 
Bild från vår strand..

Så vad har vi gjort de senaste dagarna ?
Ja du, haft de bra, haha..
Då vi inte kunnat ligga på straden besökte vi ett salt badhus häromdagen, 40 grader o ingen strand, vi va i kris. De va vääldigt gott faktiskt, satt o bubbla o njöt.
Träffade på två svenska killar John och Hannes, hängt en del me de, bland annat så åkte vi igår in till Royal Garden, såå vackert. Massa vackra blommor, mysiga sjöar och coola träd. Satt vid en sjö spelade svensk musik från datorn o konstaterade gång på gång hur bra vi har de.
Efter besöket hos alla vackra blommor så åkte vi till IKEA, igen, vi vet.. Men denna gången såå käkade vi SVENSKA KÖTTBULLAR, de va magiskt.

Vad mer kan vi berätta ?

Joo, de finns ett nöjesfällt här i St Kilda, o du ser deras "stora" berg och dalbanan utifrån, mitt i vagnen såå STÅR personalen upp, under hela åkturen, detta förvirrar oss.
Samt att fiskmåsarna röker, sant de me.
Landet upp och ner e verkligen upp och ner..haha

Bilder kommer att komma vid nästa blogg inlägg..

Nej nu gott folk ska vi ut o spänna fast oss i ett träd o inte blåsta bort,
får se när vi hörs nästa gång ;)


Love
Fiia o Amanda



RSS 2.0